Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Квартири подобово: як не потрапити в халепу

Квартири подобово: як не потрапити в халепу

Якщо Ви вирішили здійснити туристичну поїздку в інше місто або у Вас заплановане відрядження, обов'язково виникне проблема тимчасового проживання. Багато людей сьогодні воліють зупинитися не в готелі, а в квартирі. Сервіс бронювання Hotels24 вирішив розібратися, якими правилами варто керуватися при оренді житла подобово і як не «потрапити на гачок» квартирних аферистів.

Квартири подобово: як не потрапити в халепу

Зняття квартири подобово багатьох приїжджих лякає тим, що пов'язане із значним ризиком потрапити до рук шахраїв. Схеми квартирних злодіїв-аферистів різноманітні, продумані до дрібниць, тому повестись на їх прийоми доволі легко.

Квартири подобово: як не потрапити в халепу

Фото взяте на сайті: dpchas.com.ua

Дуже часто шахраї діють за схемою – орендують квартиру на добу, потім здають її жертві. Подальший сценарій буває таким – ключі від житла не підходять до дверного замка, через деякий час з'являється інший власник, цінні речі, гроші пропадають з квартири і т. д.

Щоб не потрапити в халепу, дотримуйтесь рекомендацій від Hotels24:

  • Бронювати житло бажано заздалегідь, скориставшись надійним сервісом з гарною репутацією. Лише професійна компанія бронювання житла відповідає за всі надані послуги та працює в українському правовому полі.
  • Визначте пріоритети. Подумайте, що для Вас важливе – близькість до центру, головних пам'яток міста, низька ціна, розвинена інфраструктура чи хороша транспортна розв'язка. Це допоможе обрати найбільш підходящий варіант квартири, і Ви не будете витрачати енергію на розгляд десятків варіантів по всьому місту.
  • Не потрібно боятися передоплати за оренду. Гроші надходять на рахунок компанії і за їх збереження, до того моменту, поки гості не виїдуть з квартири, відповідає саме вона.
  • Слід уникати інтернет-ресурсів, де вказані безпосередньо контакти власника. Дуже часто низька вартість добової оренди і, зазначені контакти орендодавця квартири, створюють у користувача ілюзію, що він знайшов оптимальний варіант бюджетного житла з хорошим місцерозташуванням. Але як показує практика, за такими «ідеальними» оголошеннями часто криються квартирні шахраї, які просять перерахувати завдаток безпосередньо їм на карту, а після отримання коштів безслідно зникають, видаляючи об'яву.

Квартири подобово

 На що потрібно звертати увагу при виборі квартири подобово?

  • На рейтинг власників.
  • На умови оренди – допустиму кількість гостей, час заселення та інші, важливі для власника квартири, чинники.
  • На облаштування квартири, кількість кімнат, наявність побутової техніки, мінімального набору посуду, доступу до Wi-Fi тощо.
  • На відгуки про квартиру людей, залишені ними на сайті. Перш ніж бронювати житло – прочитайте всі відгуки. Вони допоможуть не помилитися з вибором.
  • На дату бронювання. Заощадити можна, бронюючи житло заздалегідь. Слід пам'ятати, що оренда квартири в вихідний день, сезон чи на свята буде дорожчою.

Пропонуємо Вашій увазі три гарних варіанти квартир Києва, Харкова та Львова в центрі.

Квартира Almateya в Києві

Квартира Almateya в Києві

Покращені апартаменти класу «люкс» з двома спальнями та дизайнерським ремонтом – найкращий вибір для тих людей, які віддають перевагу комфорту. Квартира знаходиться поряд зі станціями метрополітену «Льва Толстого» та «Театральна», розважальним комплексом «Арена Сіті». До Хрещатику та Бесарабського ринку від неї йти пішки всього дві хвилини.

Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою – холодильником, двома плазмовими телевізорами, мікрохвильовою піччю і т.д., оснащена системою кондиціювання. На кухні є посуд. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. Від апартаментів до залізничного вокзалу відстань становить 2,5 км, а до аеропорту Бориспіль – 37,5 км.

Адреса: Київ, вул. Хрещатик, 21

Також є великий вибір оренди інших квартир подобово в Києві

Квартира Downtown в Харкові

Квартира Downtown в Харкові
 

Апартаменти Downtown знаходяться в 5-типоверховому будинку на першому поверсі. В квартирі є елегантна ванна кімната, простора лаунж-зона, оздоблена вишуканими тканинами, кухня, оснащена мікрохвильовою піччю, холодильником, пральною машиною та приналежностями до чаю, кави.

Гості зможуть дивитися плазмовий телевізор, користуватися безкоштовним Wi-Fi. Від квартири до станції метрополітену «Університет» відстань становить 110 метрів, а до Пушкінської – 1 кілометр. Щоб дістатися центрального залізничного вокзалу, потрібно проїхати дві зупинки метро.

Адреса: Харків, площа Свободи, 7

Також є великий вибір оренди інших квартир подобово в Харкові

Квартира Renting lviv вул. Князя Романа, 26

 Квартира Renting lviv вул. Князя Романа, 26

Однокімнатна квартира Renting lviv знаходиться на відстані 290 метрів від обласної філармонії Львова. Апартаменти мають балкон, санвузол з душовою кабіною, між спальнею та кухнею зроблена арка.

Квартира укомплектована одним великим двоспальним ліжком, шафою. В ній знаходиться плазмовий телевізор, праска. Можна користуватися безкоштовним Wi-Fi. На кухні є плита, стіл зі стільцями, мікрохвильова піч, електричний чайник, холодильник, набір необхідного посуду.

Біля будинку відведені місця для парковки авто. На відстані десяти метрів від квартири розташована зупинка громадського транспорту – «Князя Романова».

Адреса: Львів, вул. Князя Романа, 26

Також є великий вибір оренди інших квартир подобово у Львові

Довіряйте лише професіоналам з бездоганною репутацією! Бронюйте квартири подобово на Hotels24! Сервіс безкоштовного бронювання житла завжди радий допомогти кожному клієнту!


Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
16.03.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Квартири подобово: як не потрапити в халепу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)