Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Локдаун: куди поїхати та де можна відпочити?

31 січня 2021

Весна починається з локдауна, але це не привід для смутку. Навпаки, цей час можна і навіть потрібно провести в колі близьких, із користю для здоров'я!

Древній Київ у Князівстві Київська Русь

29 січня 2021

13 і 14 березня Древній Київ у Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на наймасштабніше в Україні святкування Масляної.

Під Києвом відсвяткують Масляну за стародавніми традиціями

28 січня 2021

13 і 14 березня Древній Київ у Князівстві Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на наймасштабніше в Україні святкування Масляної за старослов'янськими традиціями.

Під Києвом пройде фестиваль по древньому кінному бойовому мистецтву

27 січня 2021

24 і 25 жовтня Древній Київ Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує всіх на грандіозну подію осені – Відкритий чемпіонат України з верхової стрільби з лука «Скіфи». Найсильніші кінні лучники світового рівня з'їдуться до Древнього Києва, щоб змагатися у видовищному мистецтві стрільби з лука верхи на коні. Під час фестивалю на гостей чекають також і розваги: ??прогулянки на конях, екстремальні атракціони, смачні страви з багаття, давньослов'янські ігри та розваги у справжньому, живому середньовічному місті.

Лучшие горнолыжные курорты Европы, где можно недорого покататься на лыжах

26 січня 2021

С приходом зимы любители активных видов спорта, катания на лыжах, сноубордах отправляются на горнолыжные курорты мирового класса. Но перед каждым стоит вопрос: «Какой курорт выбрать, чтобы получить удовольствие от лыж, заснеженных тропок и лыжных трасс?» Разобраться с зимним отдыхом и комфортным проживанием поможет Hotels24.ua.

Термальні води Берегове

25 січня 2021

Старовинне, затишне місто Берегове розкинулося на берегах річки Верке, неподалік від кордону з Угорщиною. Населений пункт з усіх сторін оточують пологі гірські схили, на яких вирощують виноград. З нього місцеві жителі виготовляють справжнє вино. Але населений пункт славиться не лише своїми виноградниками, але й цілющими джерелами термальних вод. Про них і піде мова в статті від Hotels24.

10 лучших советов для начинающих путешественников

17 січня 2021

Вы захотели поехать в путешествие самостоятельно, без помощи туристического агентства, но как организовать это, не знаете. Вот список моментов, на которые стоит обращать внимание при подготовке визита в новое место.

Как не прогадать с погодой перед поездкой

15 січня 2021

Переживаете, что приедете на отдых в плохую погоду? Что на склонах гор не будет снега или на морском побережье будет идти дождь? В этой статьи мы расскажем как не оказаться в такой ситуации и что для этого нужно.

Отдых в Карпатах весной 2021: три причины начать новую жизнь среди гор и лесов

3 січня 2021

Еще совсем немного, и на смену морозам придет весна — время тотального обновления.

7 полезных завтраков на каждый день

23 листопада 2020

Утро – это старт каждого дня. Показателем хорошего старта является ощущение бодрости, которое необходимо для выполнения всех действий в течение дня: будь то развлечения, отдых или работа.

Как дешево отдохнуть в Дубае?

13 листопада 2020

Дубай считается престижным и недешевым морским курортом. Однако опытные путешественники утверждают, что в богатом и крупнейшем городе ОАЭ можно отдохнуть, не потратив большое количество денег.

Где проще получить гражданство

24 вересня 2020

На сегодняшний день условием получения гражданства в некоторых странах не обязательно подразумевает вступление в брак или оформление статуса беженца.

Обустройство гостиницы: какие расходники нужны?

23 вересня 2020

На улице постепенно теплеет, а значит, приближается сезон отпусков и курортного отдыха. И пока время до лета еще осталось, владельцам отелей стоит начать готовиться к наступающему морскому сезону.

Страхование туриста — защита вдали от дома

21 вересня 2020

Собираясь в заграничное путешествие, люди включают в обязательные расходы стоимость авиабилетов, оплату проживания, питания, аренды автомобиля, экскурсий. Неразумно и опрометчиво забыть о туристической страховке. Без полиса тщательно спланированная поездка может обернуться солидными расходами, разочарованием.

Куди поїхати на вихідні в Україні: 5 цікавих маршрутів

19 вересня 2020

Рано чи пізно в житті кожної людини настає момент, коли потрібно змінити звичну обстановку, що наскучила, та перезавантажитися. Місць, де можливо чудово провести вихідні, в нашій державі вдосталь. Сьогодні Hotels24 підкаже читачеві 5 цікавих маршрутів, куди поїхати на вікенд в Україні.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 295