Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
15 простих лайф-хаків для мандрівників

15 простих лайф-хаків для мандрівників

В довготривалих поїздках мандрівники потрапляють в різні ситуації і не завжди приємні. Виявляється, що застрахувати від таких сюрпризів, можуть досить прості поради. Сьогодні hotels24.ua підготував 15 простих лайф-хаків для мандрівників, які стануть вам в пригоді.

15 простих лайф-хаків для мандрівників

1. Пакуючи валізу, краще скручувати одяг валиком — саме таке пакування дозволить зберегти більше місця для інших речей, а ще не потрібно буде витрачати час на пошук праски і прасування.
 

 

2. Якщо ви прихильник правильного харчування або ж хочете зекономити на закусках, то можна самому зробити потрібні порції. Для цього треба взяти пакетики zip-lock і наповнити потрібною вагою будь-яких пластівців, подушечок чи кульок, а ще можна додати сухофруктів та горішки. Потім в літаку достатньо попросити чашку окропу і улюблений сніданок — готовий.

 


 

 

3. Виявляється, що звичайні гудзики допомагають зберегти невеликі прикраси. Для цього потрібно одягнути сережки на гудзики і закріпити їх. А гудзики можна скласти в невелику коробочку, яка добре закривається.

 

 

 

4. Якщо розрядився телефон, а зарядного пристрою не взяли с собою, можна скористатися роз'ємом USB на задній панелі телевізора готелю.

 

 

 

5. Коли плануєте довготривалу автомобільну подорож, візьміть з собою органайзер для взуття. Завдяки йому можна буде зберігати різні дрібниці і дитячі іграшки.

 

 

 

6. Якщо в готельному номері немає дитячого ліжка, можна покласти подушки з іншого боку ліжка та розділити подушками його посередині.

 

 

 

7. Для того, щоб дітям було веселіше в дорозі чи в літаку, можна прихопити з собою книжку, розмальовки або цікаву настільну гру.
 

 

 

8. Якщо помістити взуття в шапочку для душу, то взуття не буде залежуватися в закритих пакетах, а ще його підошва не буде торкатися інших речей.

 

 

 

9. Використовуйте звичайну канцелярську скріпку для захисту бритви від поломки або випадкових порізів в подорожі.

 

 

10. В багаж літака часто не допускаються ємності, що мають об'єм більше 100 мл. Якщо вам необхідні різні види крему в дорогу, то можна скористатися контейнерами для контактних лінз, розмістивши в них трохи крему.

 

11. Для того, щоб не пошкодити в подорожі крихкі речі, окуляри або ж ювелірні прикраси, можна покласти їх всередину взуття. Це також допоможе не загубити дані речі у вашому багажі.

 

12.Щоб підтримати форму коміра чоловічої сорочки, можна в нього покласти скручений пояс.

 

13. Для того, щоб ваш одяг у валізі пахнув свіжістю, потрібно покласти зверху на нього ароматизовані вологі серветки.

 

 

 

14. Щоб при перевезенні не розсипалася ваша порошкоподібна косметика, варто покласти зверху ватні диски чи кульки. Головне, щоб вони були невеликого розміру і коробка з косметикою добре закривалася.

 

 

15. Для того, щоб зекономити заряд батареї телефону чи планшету, треба відключити непотрібні додатки і служби визначення розташування.

 


 

Бажаємо вам гарних подорожей! А hotels24.ua допоможе вам забронювати готель!

Читати ще:

  

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
13.09.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 15 простих лайф-хаків для мандрівників
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)