Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Новий рік в Карпатах

Новий рік в Карпатах

Новий рік у Карпатах - це унікальна можливість відвідати «казкову країну» букових лісів, засніжених схилів і гірських річок. Новорічні свята в Карпатах проходять з великим розмахом: ярмарки, Дід Мороз і Снігуронька, прогулянки на санях по засніжених стежках і багато іншого ... Саме тут кожен відчує себе в казці під назвою «Карпати». Багатьох цікавить питання: «Як спланувати відпочинок: недорого і комфортно?» З цим та іншими запитаннями розібратися допоможе путівник Hotels24.ua.

Новий рік в Карпатах

Засніжені Карпати — Новий рік в зимовій казці

Новий рік в Карпатах, в чому особливості відпочинку? Взимку тут все потопає в білосніжних шубах, горить яскравими вогниками, у всьому відчувається свято і настрій. Кожна ялинка, кожне дерево і полонина одягнені в сніговий одяг. Морозне повітря в поєднанні з яскравими, гуцульськими обрядами, доброзичливими жителями залишать у мандрівників тільки яскраві емоції і позитив.

Готелі та котеджі запалюють гірлянди, все світиться химерними вогнями. Біля будиночків можна побачити фігури оленів, що переливаються різними фарбами. У всіх будиночках красуються красуні ялинки, з іграшками і намистом.

Місцеві жителі свято зустрічають особливо, також для гостей вони організовують катання на санях з бубонцями, фотосесії в гуцульських костюмах, театралізовані дійства (весілля).


 

Зустріч Нового року

Свято Нового року, Дід Мороз, солодощі, мандарини і ялинка — це свято чекають всі: і дорослі і діти. Сучасне бачення — це не ресторани і кафе, а єднання з природою.

Для екстремальних людей пропонується: відзначити свято на горі Говерлі, на Яблуницькому перевалі, в наметах біля водоспадів, в лісових хащах та ін.
Якщо ви все ж вирішили відзначати свято стандартно, в кафе або колибі, довіртеся місцевим жителям. Гуцули відрізняються гостинністю і щедрістю духу. Тому Новий Рік вони святкують з особливим розмахом. Медовуха, голубці, гриби сушені в сметані, домашня ковбаса, запечені сало, рулька і рулет — багатющий стіл чекає вас.

Крім цього, мандрівники зможуть познайомитися з гуцульськими обрядами, традиціями, взяти участь у театралізованих дійствах і послухати українські пісні. Саме в Карпатах турист зануриться в самобутність природи, гір і річок.

Де найкраще зупинитися: готелі, котеджі або приватні садиби

Мандрівник з будь-яким бюджетом зможе відвідати гірську місцевість. Для тих, хто віддає перевагу комфортному відпочинок в карпатах на Новий рік, наприклад: в Буковелі або Яремче, будьте готові заплатити кругленьку суму. На вартість впливає розташування: чим ближче до витягів, тим ціна вища. Кількість зірок готелю, надання додаткових послуг також сприяють високій ціні.

На Новий рік і Різдвяні свята ціна на проживання на модних курортах виростає до 50%. Це говорить про затребуваність і престижність Карпат.

Готелі в Буковелі

Готелі в Буковелі стануть прекрасним варіантом для тих, хто любить катання на лижах, сноубордах, спуски на санчатах, сноутюбах. До витягів всього кілька метрів, без прив'язки до транспорту ви можете дістатися до витягів.

Комфортний номер в готелях на новорічні свята рекомендуємо бронювати за кілька місяців, приблизно в жовтні. Так ви будете на 100% впевнені в наявності житла.

Вам запропонують номер з меблями, технікою, окремою ванною. У вартість може входити сніданок, відвідування критого басейну, тренажерного залу. Багато готелів передбачили на своїй території супутникове ТБ, безкоштовний Інтернет, пункти прокату лижного спорядження.

Як дістатися: приїхати до Буковелю просто: від Яремче рейсовим автобусом, так само можна від Івано-Франківська.

Котеджі в Яремчі

Зверніть увагу на атмосферні, оформлені в етно-стилі котеджі. Орендувати будиночок можна повністю для галасливої компанії або окремий номер. У номері дерев'яні меблі, сучасна техніка. У вітальні можна погрітися біля каміна і приготувати поїсти на обладнаній кухні.

Територія обладнана альтанками, навіть взимку тут можна посмажити барбекю.
Новорічний банкет буде проходити в їдальні. Господарі котеджів пропонують зустріти Новий рік на території будиночка з поживними стравами і домашнім вином.

Як дістатися: приїхати до Яремче можна автобусом або поїздом.

Приватні садиби в Драгобаті

Приватні садиби є окремими будинками в кілька поверхів. Вони укомплектовані меблями, технікою для комфортного поселення гостей курорту. З вікон відкриваються чудові краєвиди на пейзажі, засніжені стежки і гірські масиви.
Загальна кухня укомплектована посудом, плитою для приготування їжі.

Господарі садиби можуть зустріти вас і довести до будинку. За додаткову плату, затоплять баньку на дровах.

Як дістатися: від Івано-Франківська курсує автобус до Ясіні. Від села до Драгобату можна доїхати тільки на джипах.

Санаторії Східниці

Східниця — це прекрасний курорт біля Трускавця. Оселитися в Східниці пропонуємо в санаторії. До ваших послуг комфортне проживання в номерах різних категорій. Наявність окремою ванної кімнати з санвузлом і наборами косметики.

Відмінною особливістю пансіонатів є надання консультацій фахівців, профілактичних процедур. Комплексне харчування входить у вартість номера.

Як дістатися: приїхати до Східниці можна автобусом зі Львова.

Гостинні двори Славського

Селище Славське стало відомим завдяки наявності снігових трас, розвиненої інфраструктури та відмінного сервісу. Поселившись в гостинному дворі, ви зможете оселитися в комфортному номері з меблями, технікою і окремою ванною кімнатою. Комплексне харчування дозволить вам насолоджуватися смачними стравами.

Як дістатися: від Львова на електричці до селища Славське.

Новорічний банкет, розваги та шоу-програма


Кращі курорти Карпат передбачили в Новорічну ніч шоу-програми за участю зірок естради, привітання Діда Мороза та Снігуроньки, розважальні заходи з участю гостей.

Для дітей передбачені ігри, конкурси з участю мультяшних героїв. Дискотеки і жива музика, виступ відомих ді-джеїв допоможуть вам зустріти свято з розмахом.
Завершенням програми святкування стане Новорічний феєрверк. Для того, щоб вдосталь насолодитися колоритом, свіжим повітрям і пам'ятками, плануйте поїздку з 30.12.2019 по 03.01.2019.

Для закоханих пар і молодят прекрасним варіантом стане зустріч Нового Року в ресторані або кафе. Запальні танці до ранку і пісні запам'ятаються вам надовго і подарують романтичний настрій.

Що варто обов'язково побачити

Новорічні свята пролітають в одну мить. Виділіть трохи часу для дослідження пам'яток, архітектурних пам'яток і цікавих місць. Рекомендуємо подивитися:

  • Водоспади: Пробій, Дівочі сльози, Гук, Манявський і Шепіт. У зимовий період вода в них замерзає і утворює красиві, крижані скелі.
  • Буковельський ярмарок запрошує всіх бажаючих поринути в атмосферу свята, зігрітися гарячим чаєм або глінтвейном, перекусити дерунами або солодощами.
  • Сувенірний ярмарок в Яремче варто обов'язково відвідати. Купити можна: сувеніри, сушені та консервовані гриби, вино, наливку та медовуху.
  • Екскурсія на форелеве господарство запам'ятається великим уловом, смачно приготовленою форелькою і атмосферністю.
  • Міні-зоопарк в Яремче сподобається і дорослим і дітям. Тут можна погодувати оленів, диких кабанів, подивитися павичів.
  • Перевернутий будинок в Буковелі - це диво-будинок з перевернутими аксесуарами і меблями.
  • Ресторан «Гуцульщина» познайомить вас з побутом українців. Відмінною особливістю ресторану є етно-стиль: атмосфера, посуд, одяг офіціантів - все в гуцульському стилі.

Який курорт вибрати для дитячого відпочинку

Для сімейного проведення часу найкраще вибирати курорти з розвиненою інфраструктурою, відмінним сервісом і розвагами для дітей. Кращими варіантами стануть Яремче і Буковель.

Поселившись в Яремче, можна заощадити кругленьку суму на проживанні. Від Яремче до Буковелю курсує рейсовий автобус, всього 30 хв і ви на європейському курорті.

У Буковелі для дітей передбачений «Денний табір». Досвідчені, професійні інструктори будуть навчати дітей лижної майстерності. Діти від 5 до 16 років прекрасно проведуть час: ігри, розваги, катання на ковзанах, санчатах, прогулянки на свіжому повітрі. Всі заходи проходять з професійними інструкторами.

На ГК буде весело всім: і дорослим, і дітям.

Зимові забави: собачі упряжки, сноутюбінг, катання на санях


 

Для любителів екстриму, нових вражень в Карпатах «рай». Тут можна:

  • покататися на сноубайкі — зимовому велосипеді;
  • зайнятися зорбингом — це нове захоплення, яке являє собою кулю, яка котиться з гори вниз;
  • спуститися на лижах з різного рівня трас;
  • сноутюбінг підійде для всієї родини, він нагадує санки, тільки некеровані, гумові;
  • собачі упряжки з хаскі провезуть бажаючих по сніжних схилах;
  • катання на снігоходах в важкодоступних місцях;
  • роуп-джампінг — стрибки з великої висоти вниз;
  • покататися на повітряному троллеї до гірської вершини, це подарує вам масу емоцій.

Катання на ковзанах, прогулянки лісовими стежками, катання на санках, ігри в сніжки і багато іншого.

У вечірній період бажаючі можуть відвідати сауну, хамам, зануритися в чани з мінеральною водою. Колоритні купання в чанах можливі навіть у люті морози. Вода підігрівається до необхідної температури, додаються відвари трав і, все готово, ловіть задоволення! Купатися в чанах можна до 8 осіб. Такі процедури корисні для людини, вони зміцнюють імунітет, добре впливають на організм і загартовують його.

Як заощадити на поїздці

Відпочинок в Карпатах на Новий рік недорого можливий, якщо правильно спланувати подорож. Про це детальніше:

  1. Плануючи поїздку, купіть квиток заздалегідь, так ви зможете заощадити на квитках.
  2. Вибрати курорт Славське, Східниця або Ворохта. Пропонований сервіс, послуги будуть не гірші, ніж в Яремче, зате ціна набагато нижча.
  3. Для того, щоб заощадити сімейний бюджет, рекомендуємо зупинитися на приватній садибі або в дерев'яному котеджі. Номерний фонд укомплектований дерев'яними меблями, вітальня з каміном і ялинкою наповнять будинок духом нового року.
  4. Замовити Новорічний банкет дешевше буде в колибі, або зустріти Новий Рік компанією в котеджі. Господарі приготують смачні страви гуцульської кухні, організовують святкову програму.
  5. Самостійне відвідування екскурсій, цікавих місць дозволить заощадити фінанси. У цьому є і плюси: ви самі зможете планувати свій день і час.

І на останок

 

Новий рік у Карпатах ціна залежить від багатьох факторів: обраного курорту, місця розташування готелю і котеджу, номерного фонду, наявності основних послуг, надання харчування, трансферу.

Можна орендувати номер за 5000 грн з джакузі, євроремонтом і італійськими меблями. Можна поселитися в дерев'яному котеджі за 200 грн і прекрасно зустріти свята з смачним меню, глінтвейном, і веселими українськими піснями.

Провести Новий рік в Карпатах дешево — це найкраще рішення для сімейного відпочинку з дітьми, галасливої компанії або закоханої пари. Поринути в казку допоможуть зимові розваги і свіже повітря, смачні страви і колорит місцевих жителів. Не забудьте забронювати житло заздалегідь, в цьому вам допоможе Hotels24.ua.

Читайте ще:

 

 

 

 


 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
26.09.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Новий рік в Карпатах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)