Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Все, что нужно знать про отдых в Бердянске

27 червня 2019

В жаркую пору года так хочется понежиться под лучами солнца на песчаном пляже, искупаться в теплом море, душой и телом отдохнуть от городской суеты, рабочих будней и домашних хлопот. Прекрасно провести время, насладиться сполна летом, оздоровиться, повысить иммунитет можно на морском, грязево-климатическом курорте азовского побережья – в Бердянске. Все, что нужно знать про отдых в замечательном населенном пункте, вы найдете в статье, которую подготовил Hotels24.

Відпочинок в Затоці: що подивитися і як розважитися

26 червня 2019

Якщо ви хочете цікаво провести відпочинок, купатися в чистому, теплому Чорному морі і прийняти сонячні ванни, вирушайте у Затоку! Тут відпочиваючим не буде нудно! Кожен турист, незалежно від віку, зможе знайти для себе розвагу до душі! Hotels24.ua пропонує гід по Затоці, який допоможе ознайомитися з особливостями курортної зони!

Куда поехать на море в Украине с ребенком: ТОП-7 курортов для отдыха с детьми

25 червня 2019

Отдых с ребенком на море - это прекрасная возможность провести незабываемые летние дни, наслаждаясь общением со своим чадом и самыми полезными природными дарами. Однако к такому путешествию стоит подходить более ответственно. Нужно правильно выбрать не только курорт, где малышу будет комфортно и приятно отдыхать, но и определиться с гостиницей, которая удовлетворит все нюансы семейного размещения.

Найкращі курорти Європи, які ви маєте відвідати вже цього року

24 червня 2019

Відпустка в Європі – це неймовірна пригода в житті кожної людини! Європейські простори пропонують приїжджим безліч варіантів проведення часу. Одні туристи віддають перевагу усамітненому, спокійному відпочинку на пляжі біля моря, інші вирушають за кордон в пошуках драйву, веселощів, розваг. Hotels24 зробив для читачів підбірку найкращих, дешевих і дорожчих, морських курортів Європи, які обов'язково слід відвідати вже цього року.

Готелі з критим басейном в Карпатах

22 червня 2019

До планування довгоочікуваної відпустки слід підходити грунтовно. Далеко не всі українці прагнуть провести шматочок літа на морському узбережжі. Чималий процент людей віддає перевагу відпочинку не на, переповнених туристами, пляжах під променями пекучого сонця, а в екологічно чистих Карпатах. Якщо Ви вирішили відмінно провести час в оточенні величних гір, на лоні дивовижної природи, ознайомтесь з п'ятьма найкращими готелями з критим басейном в Карпатах від Hotels24.

Де поїсти в Києві: топ 15 оригінальних кав’ярень, барів та ресторанів

21 червня 2019

Заклади Києва, щоб привернути і здивувати відвідувачів, приділяють велику увагу концепції, дизайнерському оформленню, сервісу, меню і подачі страв. Погодьтеся, набагато приємніше випити чашечку кави і покуштувати ласощі в незвичайному ресторані з оригінальним тематичним інтер'єром. Якщо Ви збираєтеся відвідати столицю України, жадаєте нових і яскравих вражень, зверніть увагу на ТОП-15 кращих, атмосферних ресторанів, барів і кафе мегаполісу. Hotels24.ua запевняє, що вони помітно виділяються на тлі інших банальних, непомітних закладів і, безперечно, Вам сподобаються!

Найпопулярніші морські курорти Європи

20 червня 2019

Простори Європи гарантують туристам безліч варіантів проведення відпустки. Влітку особливою популярністю у родин з дітьми, компаній друзів, закоханих пар користуються морські курорти. Пасивний пляжний відпочинок в Європі можна доповнити водними розвагами та захоплюючими екскурсіями цікавими місцями. Hotels24 пропонує читачам ознайомитися з десятьма найкращими, особливо затребуваними, морськими європейськими курортами.

Плануємо відпочинок в Затоці: приватний сектор

18 червня 2019

До довгоочікуваної відпустки залишились лічені дні? Ідеальним варіантом літнього відпочинку стане Чорноморське узбережжя! Сьогодні багато людей віддають перевагу Затоці – курортному селищу Одеської області. Плануючи дешевий відпочинок в Затоці, рекомендуємо звернути увагу на будинки, побудовані на березі моря або в безпосередній близькості до нього. Про переваги відпочинку в приватному секторі, найкращі варіанти житла і піде мова в статті від Hotels24.

Що подивитися в Яремче: визначні та цікаві місця

18 червня 2019

В Івано-Франківській області, в долині річки Прут, на площі 114 кв/км, розкинувся мальовничий курорт Яремче. Він є низькогірним, красується на висоті 585 метрів вище рівня моря. Тут знаходяться приголомшливі пам'ятки і цікаві місця, які не залишать байдужими навіть найдосвідченіших туристів! Про те, що подивитись в Яремче, повідає читачам Hotels24.ua.

Готелі з басейном в Карпатах: топ-15 альтернатив відпочинку на морі

14 червня 2019

У більшості з нас літній відпочинок асоціюється, в першу чергу, з морем. Але останнім часом все більшої популярності набирає і літній відпочинок в горах. Мальовнича природа, легка гірська прохолода, шикарні готелі з відкритими басейнами і хороший сервіс-все це є в наших Карпатах. До речі, вартість такого відпочинку набагато доступніша, ніж на морському узбережжі України.

Простые правила уборки номеров в гостинице или отеле

14 червня 2019

Если вы приехали на отдых, или с рабочими вопросами в город, последнее что вам захочется делать - убирать в номере. День наполнен приятных встреч, важных событий или созерцания красот города, никак не предусматривает процедуру скучного перекладывание вещей при возвращении.

ТОП-15 найкрасивіших міст України: незабутня подорож найкращими куточками країни

13 червня 2019

Дуже часто, в пошуках яскравих емоцій і незабутніх вражень, ми замислюємося над тим, де відпочити за кордоном, але при цьому забуваємо про «скарби» власної країни, які за деякими показниками нічим не поступаються іноземним, а іноді навіть перевершують їх! Україна – держава з дивовижними місцями, мальовничими пейзажами, чудовими об'єктами архітектури та старовинними, історичними пам'ятками. Кожне українське місто прекрасне і унікальне по-своєму. Навіщо шукати щось незвичайне, якщо воно знаходиться в безпосередній близькості від нас? Hotels24.ua пропонує вам здійснити захоплюючу екскурсію по п'ятнадцяти найкрасивіших міст України!

Обязательна ли страховка для выезда за границу

12 червня 2019

Спойлер: да, обязательна. Если вы планируете путешествие за пределы Украины, страховой полис, покрывающий медицинские расходы, вам нужен в любом случае.

Де відпочити в Карпатах влітку: ТОП-10 перевірених готелів

11 червня 2019

З настанням літа вже варто задуматися, де провести довгоочікувану відпустку. Чудово відпочити можна в українських Карпатах, в оточенні величних гір і мальовничої природи. Hotels24.ua пропонує вам ознайомитися з десятьма перевіреними готелями Карпат, які отримали найвищі оцінки від туристів.

Кращі курорти Єгипту: топ-11 місць для незабутнього відпочинку

10 червня 2019

Єгипет-Давня держава з багатою культурною спадщиною і традиціями. Тут на високому рівні розвинена туристична інфраструктура. Країна у багатьох людей асоціюється не тільки з кораловими рифами, Червоним морем, широкими піщаними пляжами, сонцем і висококласними готелями, але й із знаменитими пам'ятками — пірамідами і святою горою Мойсея. Їх варто, хоча б раз у житті, побачити на власні очі. Hotels24.ua сьогодні розповість, що подивитися в Арабській Республіці та який курорт обрати.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 295