Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Відпочинок в Чорногорії: топ-8 кращих курортів

9 червня 2019

Чорногорія – дивовижна країна, з приголомшливо красивою Будванською Рів'єрою, чудовим Адріатичним узбережжям, бірюзовим, кристально чистим і неймовірно прозорим морем, численними історичними та культурними пам'ятками. Цю країну варто відвідати хоча б раз у житті! Чорногорія вразить туриста середньовічною архітектурою, дружелюбністю і південною гостинністю! Про кращі курорти та особливості відпочинку в країні, розташованій на заході Балканського півострова, розповість Hotels24.ua.

Що подивитися в Варшаві: 15 місць, які не можна пропустити

7 червня 2019

Подорожуючи по Європі важливо не пропустити міста з воістину королівськими пам'ятками. Одним з них є столиця Польщі - чудова Варшава. Дзеркальні хмарочоси і жваві квартали тут відмінно гармонують з казковими палацами, мальовничими площами і затишними вуличками. А краса річки Вісла надає місту особливої чарівності.Сьогодні hotels24.ua розповість про найкращі місця Варшави.

Методики викладання англійською

7 червня 2019

Метод викладання це техніка ведення уроку, яка допомагає учням краще зрозуміти навчальний матеріал. У вашій практиці може виникнути така ситуація, що одна і та ж стратегія викладання може по-різному сприйматися групою учнів. Це абсолютно нормально, адже люди різні, і відповідно підхід до кожного відрізняється, тому варто мати у своєму арсеналі декілька способів викладання уроку.

Як недорого відпочити на морі в Україні: 5 доступних пропозицій готелів

6 червня 2019

Якщо Ви маєте обмежений бюджет, але при цьому хочете заселитися в комфортні умови, ознайомтеся зі статтею, яку підготував Hotels24.ua. З неї Ви дізнаєтесь, як дешево відпочити на морі в Україні. Пропонуємо Вам ознайомитися з п'ятьма доступними пропозиціями готелів.

Куди поїхати в Карпати влітку

5 червня 2019

Курорти українських Карпат користуються популярністю у туристів не тільки взимку, з настанням гірськолижного сезону, але і в теплу пору року! Гори приваблюють гостей чудовою екологією, мальовничою природою, чистими озерами, бурхливими водоспадами і швидкими гірськими річками, розвиненою інфраструктурою, відмінними умовами для відпочинку і розваг. Hotels24.ua сьогодні розповість, куди поїхати в Карпати влітку.

Куда пойти в Киеве на выходных

3 червня 2019

В Киеве можно провести прекрасные выходные — среди множества исторических и архитектурных памятников, живописных парков и особой атмосферы. Здесь есть возможность долго гулять по дивным улочкам Подола и центра или любоваться на город с обзорных площадок. Сегодня hotels24.ua расскажет, куда можно пойти в Киеве, чтобы выходные получились незабываемыми.

Куди піти з дитиною в Києві: 10 найпопулярніших закладів

1 червня 2019

В столиці України є багато цікавих місць, де можна незабутньо провести вільний час зі своєю дитиною. Hotels24.ua пропонує Вашій увазі 10 найпопулярніших дитячих закладів Києва, в яких можна неймовірно провести дозвілля і отримати масу позитивних емоцій!

ТОП-11 кращих курортів Хорватії: де відпочити і які місця відвідати? (частина 1)

31 травня 2019

Хорватія-дивовижна держава з унікальними природними та історичними пам'ятками, чудовим морським узбережжям і численними термальними джерелами! Тут зустрічаються Альпійські гори, Середземномор'я і Паннонія! Хорватія славиться численними замками, мальовничими бухтами, чудовими, густими лісами і таємничими скелями. Про особливості країни і її кращих курортах повідає Hotels24.ua.

Куда поехать на отдых в Израиль 2019

30 травня 2019

Израиль - интересная страна, в которой каждый найдёт для себя свой вариант отдыха: тут их множество. Три морских побережья радуют туристов тёплым морским бризом, интересные экскурсии для взрослых и детей, а для особенно избирательных есть несколько горнолыжных трасс, расположенных на горе Хамон. Из-за обилия вариантов для проведения отдыха и куда отправиться в первую очередь трудно определиться.

Кращі курорти Туреччини: ТОП-8 місць для відпочинку на морі, екскурсій та розваг

30 травня 2019

Туреччину по праву можна назвати унікальною країною. Республіка приваблює туристів дружелюбністю та гостинністю, неповторним східним колоритом і різноманітними пам'ятками, мальовничою природою і високим рівнем сервісу. Держава омивається Середземним, Чорним, Егейським і Мармуровим морями. Природа Туреччини неповторна. Тут можна побачити величні гори Кемера, зелені пагорби Мармариса, соснові масиви Анталії, безкраї рівнини Белека, приголомшливо красиві пляжі Сіде і чисті, блакитні води Аланії. Про кращі курорти країни розповість Hotels24.ua.

Едем во Львов. Что посмотреть?

25 травня 2019

Поездка во Львов — это всегда праздник, ведь этот старинный город каждый раз очаровывает и удивляет. Его достопримечательности, красивые улочки и манящий запах кофе оставляют яркий след в памяти каждого. И тем, кто бывал здесь часто также, как и туристам, приехавшим сюда впервые интересно посмотреть самые значимые места Львова. Сегодня hotels24.ua расскажет, что стоит посмотреть во Львове — одном из самых древних городов нашей страны.

Что посмотреть в Айя - Напе этим летом

18 травня 2019

Айя-Напа — один из самых популярных курортов Кипра больше известен своими молодежными вечеринками. Но кроме ярких дискотек и шумных клубов курорт имеет достаточно интересных мест и природных достопримечательностей. Сегодня hotels24.ua расскажет, что же можно посмотреть в Айа-Напе этим летом.

Тоннель любви в Ровно - райское место для романтиков, молодоженов и влюбленных пар

14 травня 2019

Матушка-природа является лучшим творцом, способным на самые удивительные и неповторимые шедевры. Среди них и великолепная природная достопримечательность - тоннель любви в Ровно. Все, кому удалось побывать в этом потрясающем месте, не могут скрыть своего искреннего восторга. К тому же, тоннель достаточно романтичен и прекрасно подходит для фотосессий.

Самые красивые станции метро в мире: 6 чудес подземелья

10 травня 2019

Пребывание в метро - это не всегда скучная и неприятная поездка. Во многих уголках мира это транспортное средство представляет собой весьма оригинальные достопримечательности. В некоторые из метро можно совершить экскурсию, чтобы оценить их необычное архитектурное решение и дизайн. Сегодня мы представим самые красивые станции метро в мире.

7 локацій Полтави, які вас приємно здивують

8 травня 2019

Мальовниче місто Полтава славиться не тільки смачними галушками, а відоме своєю багатою історією. Це тихе місто над Ворсклою часто згадується завдяки чаклунству в Диканьці чи ”Сорочинському ярмарку”, написаним тут Гоголем, “Наталці Полтавці”, створеній Котляревським та багатьом творам Шевченка. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку локацій в Полтаві, які приємно вас здивують.

Сторінки « Попередня Наступна »
1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 295